Over De Samengroei

Wij zijn De Samengroei Consultancy! Een interim- en adviesbureau dat onderwijsinstellingen, gemeenten en publieke organisaties helpt om hun ambities waar te maken door het realiseren van blijvende resultaten. Dit doen wij door het uitvoeren en optimaliseren van de bedrijfsvoering in de vorm van interim management of op basis van organisatieadvies.

Ons team van consultants heeft veel kennis van hun vakgebied en vooral veel ervaring opgedaan in verschillende branches. Ervaring die hen dagelijks in staat stelt om de vragen van de organisatie te kunnen beantwoorden. Hierdoor is ons team in staat om met actuele oplossingen de vraag van de organisatie op te lossen.

Wil je weten hoe wij jouw organisatie kunnen helpen?

Onze kernwaarden

Het gaat er niet alleen om wat wij doen, maar ook hoe wij het doen. Belangrijk zijn dan ook onze kernwaarden, die bepalen hoe wij onze diverse rollen vervullen.

Wij voelen
ons verbonden
met onze klant

Wij zijn betrokken bij onze klant en zijn in staat om met onze ervaring onze klant echt verder te helpen. In onze aanpak verbinden wij de doelstellingen van de organisatie met de mensen die daarin werken. Met onze kennis van organisaties zijn wij in staat om de strategische doelen te verbinden met de uitvoering op tactisch en operationeel niveau.

Wij hebben
passie

Wij doen ons werk met passie en zijn gedreven om een optimale oplossing te bieden voor onze klant. Wij houden elkaar voortdurend scherp en komen samen tot oplossingen zodat onze klant de meerwaarde krijgt die je van ons mag verwachten.

Wij zijn
gericht op
ontwikkeling

Wij begeleiden onze klant bij het meebewegen op de continue verandering waaraan organisaties onderhevig zijn. Wij geloven namelijk in flexibiliteit en vernieuwing op een manier die waarde toevoegt en past bij onze klanten.

Wij zijn
daadkrachtig

Wij zijn gericht op het behalen van het resultaat en hebben hierbij oog voor het proces van verandering. Wij werken effectief en efficiƫnt en komen met praktische oplossingen voor de vraagstukken van onze klant.